Shopmartio – Multipurpose eCommerce Them WordPress Teması

Açıklama

Shopmartio – Multipurpose eCommerce Them WordPress Teması, Shopmartio- Çok Amaçlı eTicaret WordPress Teması, farklı kategorideki mağaza web siteleri için özel olarak tasarlanmıştır: moda, aksesuar, ayakkabı, çanta, tişört, elektronik, mobilya, spor, oyuncak, beslenme, kitap, evcil hayvan mağazası ve çok daha fazlası.

Sosyal kanıtın e-ticarette sanal bir ‘mükemmellik mührü’ olduğunu bileceksiniz. Bu göz önüne alındığında, Sürükle ve bırak sayfa oluşturucu eklentisi de paketlenmiştir, bu da sınıfının lideri bir dizi site oluşturma aracının emrinize amade olduğu anlamına gelir. Bununla birlikte, hızlı bir başlangıç ​​yapmak istiyorsanız, Shopmartio teması, demolarının tek tıklamayla içe aktarılmasını sağlar – e-ticaret mağazanızın sağlam bir temelden başlamasını istiyorsanız harika. Shopmartio, e-ticaret işi için en iyi WordPress temasıdır, satıcı veya bağlı kuruluş olmak isteyen her kullanıcı için kolay olacak şekilde Çoklu satıcı ve ortaklık sistemini de dahil ettik.

Genel olarak Shopmartio, e-ticaret teması seçiminiz söz konusu olduğunda ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

ShopMartio’nun Özellikleri

5 Demo
Sürükle ve Bırak Oluşturucu
Ortaklık Sistemi
Çok Satıcılı Sistem
WPML ile Uyumlu
Tema Ayarı Seçenekleri
Tamamen Duyarlı Tasarım
En Son WordPress Destekleri
Özelleştirmesi Kolay
Tarayıcılar Arası Uyumlu
Benzersiz Mağaza Sayfaları
Animasyon Efektleri
SEO Dostu
WooCommerce
WPBakery Sayfa Oluşturucu
Elementor Sayfa oluşturucu
Redux Çerçevesi
Tek Tıkla Demo Kurulumu
Tamamen Duyarlı Tasarım

Shopmartio – Multipurpose eCommerce Them WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Aksesuarlar WordPress Teması, Çantalar WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, Website WordPress Teması, Elektronik WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WPML, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, HTML, JS

Kontrol

Sürüm 5.6'ya kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-895

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews