MCKinney’s Politics WordPress Teması

Açıklama

MCKinney’s Politics WordPress Teması, McKinney’in siyaseti şık, çağdaş bir siyasi WordPress temasıdır. Politikacı, siyasi lider, aktivist, seçim kampanyası, siyasi ve sosyal hareketler, siyasi parti için muhteşem bir çözümdür. Ayrıca bireysel aday web sitesi, siyasi incelemeler ve kar amacı gütmeyen herhangi bir kuruluş web sitesi için de iyidir.
Önemli konuları kapsamaktadır: insan hakları, hayır kurumu, gönüllüler, cumhurbaşkanı, parlamento, hükümet, bağış toplama, politika, etkinlik konferansı, seçmenlerin referansları, politika, siyasi görevler, görevler ve öncelikler.
Dahası, siyasi blog, sosyal blog, siyasi haberler ve siyasi dergiye uyuyor.
Siyasi WordPress Tema Özellikleri
*Olay yönetimi
*9 Siyasi Haber ve Galeri Düzenleri
*WooCommerce mağazası
*Önceden hazırlanmış ekip, hizmet ve etkinlik modülleri
*Yan menü ve üst menü düzeni

MCKinney’s Politics WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Aktivist WordPress Teması, Kampanya WordPress Teması, Aday WordPress Teması, Çekişme WordPress Teması, Demokratik WordPress Teması, Seçimler WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-888

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews