Miller WordPress Teması

Açıklama

Miller WordPress Teması, Miller , kişisel asistan, danışman bürosu, sanal asistan şirketi, yardım kuruluşu, yönetici, web sitesi yönetici firması, VA için yeni, çekici ve modern bir WordPress Temasıdır. Ayrıca idari destek ve sekreterlik sağlayan kişiler için de çalışır. Muhtemel hedef kitle İdari Hizmetler WordPress Teması İşe yarayacaktır: iş yardımı, web sitesi yönetimi, kişisel ayak işleri hizmeti, fatura ödeme, programlı toplantılar, görev yönetimi, zaman yönetimi, yazışma, telefon desteği, etkinlik planlama, konsiyerj hizmetleri, parti planlama ve dış kaynak işi. Kişisel Asistan WordPress düzeni Tüm önemli hizmetlerinizi, kişisel web sitenizi ve becerilerinizi sergilemek için sağlam bir iş tasarımına ve güzel bir düzene sahiptir. Her şeyden önce, temanın her ikisi de vardır: yan kaydırıcılı açılır menü ve klasik menü. Ayrıca Tek sayfa seçeneği ve çoklu sayfa tasarımına sahiptir.

Miller WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Yönetim WordPress Teması, Danışman WordPress Teması, Danışmanlık Bürosu WordPress Teması, Randevu WordPress Teması, Asistan WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-886

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews