Mandala WordPress Teması

Açıklama

Mandala WordPress Teması, Mandala güzel tasarlanmış, çekici ve otantik yoga wordpress teması. Yoga okulu, Retreat Center, Holistic Center Company, Terapist’in, Vücut Tedavi Salonu, Sağlık ve Spa Merkezi Ajansı veya Beauty Shop’un web sitesine hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Ayrıca yoga kafe, grup yoga, spor yoga firması, kundalini yoga işi, hamilelik yoga, yoga kursları için harika. Ayrıca yoga eğitmeni, grup dersleri, dans stüdyoları, fitness dersleri, sağlık hizmetleri için çalışır. Her şeyden önce masaj, spor salonları, sağlık kulüpleri, meditasyon dersleri, Rekreasyon Merkezi, Spa & Wellness Club, güzellik web siteleri, yoga kişisel eğitmen hizmetlerine uymaktadır.
Yoga Studio WordPress Tema Ana Özellikleri
WooCommerce hazır olan tema, vücut arıtma ürünleri ve yoga malzemeleri satmak için çevrimiçi bir mağaza oluşturmak için harika bir çözümdür.
*Önceden yapılmış sınıflar, mağaza ve kafe
*Hazır blog ve haber aboneliği
*Takım Üyeleri ve Tanım Modülleri
Temayı tamamen duyarlı hale getirdik, böylece Android akıllı telefondan retina ekranlara kadar tüm mobil cihazlarda inanılmaz görünüyor. Tema, kısa kodlar ve özel widget’lar kullanılarak ayarlanabilen kolayca yönetilebilir bir ana sayfa düzeni sunar. Essential Grid nedeniyle entegre olan çekici galeriler, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi sergilemenizi sağlar.

Mandala WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Güzellik WordPress Teması, Olaylar WordPress Teması, Fitness WordPress Teması, Spor Salonu WordPress Teması, Sağlık WordPress Teması, Yaşam Tarzı WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-885

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews