Dixon & Lamber WordPress Teması

Açıklama

Dixon & Lamber WordPress Teması, Dixon & Lamber şık, duyarlı bir taze avukat WordPress temasıdır. Hukuk danışmanı, hukuk bürosu, mahkeme danışmanı, avukat, avukat, avukat. Ayrıca Hukukta Avukat, Danışman, Hukuk Avukatı, Avukat, Avukat, Hukuk Memuru, Hukuk Danışmanı, Muhasebeci, Dava Danışmanı ve diğer Hukuk Hizmetleri ve Hukuk Hizmetleri için çalışır.
Hukuk firması wordpress tema alanları
Herhangi bir uygulama alanı için harika: iş hukuku, sivil haklar, ceza hukuku, aile hukuku firması, sigorta hukuku, insan hakları, trafik bileti avukatları, yargıç davası, yargı süreci, danışmanlık. Avukat blogu veya yasal blog yaparak deneyiminizi paylaşabilirsiniz.
Hukuk firması WordPress özellikleri
Sağlam bir iş tasarımı var. Güçlü seçenekler paneli, kapsamlı bir kısa kod seti yaratıcılığınız için alan sağlar. Ayrıca% 100 Retina ve SEO hazırlığı ile tamamen duyarlıdır.
Randevular Çizelge
Talep formları
Vaka Modülleri
Tek Avukat Profilleri Yönetimi
Yan menü ve üst menü seçenekleri

Dixon & Lamber WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Savunucu WordPress Teması, Hukuk Bürosu WordPress Teması, Avukat WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Kurumsal WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-884

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews