Rythmo WordPress Teması

Açıklama

Rythmo WordPress Teması, Rythmo modern ve işlevsel çekici bir tasarıma sahiptir. Çağdaş bir sanat okulu, müzik okulu, çocuklar için güzel sanat dersleri, taze sanat stüdyosu ve herhangi bir yaratıcı topluluk ajansı, blog, mağaza, mağaza vb.
Tema hem özel dersler hem de grup sınıfları şirketi için uygundur. Rythmo, kendi hizmet programınızı oluşturmanıza ve öğrencilerinizin sınıflarına rezervasyon yaptırmasına izin vermek için rezervasyon yaptırılmış randevu eklentisi ile uyumludur.
Tema, bu tür bir işletme web sitesi oluşturmaya çalışıyorsanız, büyük bir artı olan içerik zaman çizelgesini destekler, çünkü bu eklenti ile öğrencilerinize okulunuzda neler olup bittiğini bilgilendirebilirsiniz.
Müzik Okulu WordPress Tema Özellikleri
Tema tamamen duyarlı ve retina hazır, bu yüzden herhangi bir platformda harika görünüyor. Rythmo, web sitenizi kurmayı ve çalıştırmayı kolaylaştırmak için Revolution Slider, Essential Grid, WPBakery Page Builder, Instagram feed, vb.
*Önceden yapılmış dersler ve sınıflar
*Çevrimiçi kayıt uygulaması
*Zaman çizelgesi tablolarını planlayın
*Hazır WooCommerce Store

Rythmo WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Sınıf WordPress Teması, Stüdyo WordPress Teması, Kreş WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Eğitim WordPress Teması, Müzik WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-883

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews