Aqualots WordPress Teması

Açıklama

Aqualots WordPress Teması, Akvaryum kurulum ajansı ve bakım hizmetleri firması için şaşırtıcı, renkli ve taze mikro niş WordPress teması – aqualots. Tema, balık ve diğer evcil hayvanlar gibi Modern Aquarium Supplies Company, Aksesuar Mağazası ve Akvaryum sakinleri oluşturmak için mükemmel bir şekilde iyi. Veya temayı çarpıcı bir çağdaş akvaryum bloguna dönüştürebilirsiniz.
Akvaryum Hizmetleri WordPress Özellikleri
Tema, kısa kodlar ve özel widget’lar kullanılarak genişletilebilen ve özelleştirilebilen yönetimi kolay sayfa düzenleri kümesi ile birlikte verilir. Essential Grid nedeniyle entegre olan çarpıcı galeriler, hizmetlerinizi sergilemenizi sağlar.
Çevrimiçi satış hiç bu kadar hoş bir iş olmamıştı – Aqualots tam tasarım entegrasyonu ile hazır. Tam duyarlılık, SEO hazırlık, tek tıklamalı demo kurulumu, güçlü sayfa oluşturucu vb.-Tüm bu fantastik özellikler güçlü ve kolay işletilen web sitesine sahip olmanıza izin verecektir

Aqualots WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Petshop WordPress Teması, Akvaryum WordPress Teması, Temizlik WordPress Teması, Balık WordPress Teması, Kurulum WordPress Teması, Bakım WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-880

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews