Daiquiri WordPress Teması

Açıklama

Daiquiri WordPress Teması, Daiquiri, modern barmenlik ve catering işi için zarif bir otantik WordPress temasıdır. Düğün, yıldönümü partileri, doğum günü partisi ve kurumsal iş şirketi ziyafetleri gibi özel etkinlikler sırasında hizmetlerinizi barmen olarak sunuyorsanız, sizin için ideal bir taze ve temiz seçenektir. Temanın güzel tasarımı aynı zamanda şık bir kokteyl bar, pub, kafe, restoran, firma ajansı için ideal bir seçenektir.
Barmen Hizmetleri ve Catering WordPress Tema Özellikleri
Daiquiri size iki farklı ana sayfa düzeni artı kutu getiriyor. Tema, özel posta formatımızın entegrasyonu nedeniyle menünüzü yanaşması kolay bir şekilde (kategorizasyon, tarifler, beslenme bilgileri dahil) sergilemenizi sağlar.
?? Çevrimiçi Randevular Rezervasyon
?? Randevu Yönetimi
?? Bar menüsü ve makbuzlar
?? Premade Bar, Fiyatlandırma ve Galeri Çözümleri
?? Etkinlikler Çevrimiçi Yönetimi
Tema tamamen duyarlı ve tamamen retinaya hazır. Müşterileriniz göz atmak için hangi cihazı kullanırsa kullansın, siteniz her zaman iyi görünecek ve performans gösterecektir.

Daiquiri WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Yıl Dönümü WordPress Teması, Ziyafet WordPress Teması, Çubuk WordPress Teması, Barmen WordPress Teması, Barmen WordPress Teması, Doğum Günü WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-879

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews