Good Wine WordPress Teması

Açıklama

Good Wine WordPress Teması, Good Wine, zarif, otantik ve çok amaçlı bir Winery WordPress temasıdır. Şarap imalathanesi / bağ web sitesi, çevrimiçi şarap dükkanı acentesi, şarap restoranı ve yiyecek ve şarap blogu için hazırlanmıştır. Ayrıca şablon, tarım turizmi ile ilgili bir web sitesi oluşturmak için kullanılabilir.

Tema, kullanıcılarınıza şirketinizin çalışmaları ve sağlanan hizmetler hakkında gerekli tüm bilgileri anlatmak için ideal, çekici ve temiz bir düzene sahiptir. Ana sayfaya yerleştirilen Çarpıcı Slider Revolution, gelecekteki müşterilerinizin dikkatini hemen çekecek, bu nedenle çevrimiçi mağazanızdan/şarap restoranınızdan kesinlikle sipariş vereceklerinden emin olun. Olağanüstü Şarap Mağazası ve Şaraphane WordPress Teması özellikleri Good Wine, benzersiz ana sayfa düzenleri, ana kaydırıcı olarak muhteşem Slider Revolution, kendi sayfa tasarımlarınızı oluşturmanıza yardımcı olmak için WPBakery Sayfa Oluşturucu entegrasyonu sunar. Ayrıca Essential Grid ile uyumluluğa sahiptir. Her şeyden önce, tam bir WooCommerce uyumluluğuna ve şirketinizin başarısına büyük katkıda bulunacak birçok başka premium özelliğe sahiptir.

Good Wine WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Turizm WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Şaraphane WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, Bağ WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-860

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews