Travesia WordPress Teması

Açıklama

Travesia WordPress Teması, Travesia Modern ve Çağdaş Seyahat WordPress teması. Seyahat acenteleri, şirket, tur operatörleri firmaları, maceracı turlar ve turizm büro hizmetleri için inşa edilmiştir. Bu en kaliteli temanın sunabileceği çok şey var: iyi görünümlü, canlı parlak renkler ve ilgi çekici şık içerik kullanıyor; Rahatınız için tema tamamen duyarlı, SEO ve% 100 retina yaratıldı.
Seyahat Ajansı WordPress Tema Eklentileri
Tema, turları ve rezervasyonları yönetmek için yüksek puan alan Tour Master ile tam uyumluluk sağlar. (Eklentinin temaya dahil olmadığını lütfen unutmayın!)

Travesia WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Seyahat WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Dolaşmak WordPress Teması, Tatil WordPress Teması, Otel WordPress Teması, Han WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-858

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews