69 Clothing WordPress Teması

Açıklama

69 Clothing WordPress Teması, İnternette satan bir moda perakendecisi veya şirketseniz, burada modern ve şık bir çözüm – 69 kıyafet. 69 Giyim duyarlı, modern, çekici ve çekici bir e-ticaret WordPress temasıdır. Çevrimiçi bir giyim, iç çamaşırı ajansı ve aksesuar firması veya çevrimiçi moda butiği için inşa edilmiştir.
Moda butik wordpress tema özellikleri
Tema, ana hizmetlerinizi, mağazanızın menzilini, galerisini ve haberlerini vb. Görüntülemek için önceden tasarlanmış birçok sayfa ile doludur. İki stil ana sayfası içerir-Fullwidth ve Boxed, Boxed ve Fullwidth mağaza sayfaları. ana sayfa düzenleri
*Üstün Koleksiyonlar ve Galeri Premi Yapılmış Sayfalar
*Gelişmiş iletişim formları
*Tam WooCommerce Store Uyumluluğu

69 Clothing WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Aksesuar WordPress Teması, Butik WordPress Teması, Marka WordPress Teması, Trend WordPress Teması, Giyim WordPress Teması, Şirket WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-857

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews