Studeon WordPress Teması

Açıklama

Studeon WordPress Teması, Studion Education WordPress teması, eğitim kuruluşları için yeni, duyarlı, temiz, modern ve şık bir şablondur. Bunlar kolej, enstitü, üniversite, akademi ve okulun yanı sıra eğitim firması, web semineri şirketi, vaka çalışması, seminer ve kurslar, hem fiziksel hem de çevrimiçi bürodur. Ayrıca Dil Merkezi Ajansı, Meslek Sertifikası, Tercih Hizmetleri, vb.
Tema okullar için kolay bir uyum haline gelir ve özel post tip entegrasyonu nedeniyle farklı kurs, ders ve dersler sunar (kurumsal iş organizasyonları için de çalışır).
Ayrıca öğretmen, eğitmen, eğitim blogu ve bilgi dergisi, öğrenme etkinliği, öğrenci mezunu için harika.
Eğitim WordPress Tema Özellikleri
*Önceden yapılmış çevrimiçi kurslar
Etkinlik Yönetimi ve Takvim
Gelişmiş İletişim Formları
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
_TRAING kursları ve eğitim wordpress eklentileri_
Zarif tasarım, kendi sayfa düzenlerinizi oluşturmayı süper kolaylaştıran WPBakery Page Builder’ın en son sürümü ile uyumludur. Bunun yanı sıra, tema temel eklentiler esansiyel ızgara, devrim kaydırıcısı vb. İle uyumludur. Ayrıca, web sitenize 5 dakika içinde bir çevrimiçi mağaza ekleme şansınız var

Studeon WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Sınıf WordPress Teması, Dersler WordPress Teması, Uzaktan Eğitim WordPress Teması, Eğitim WordPress Teması, Olaylar WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-854

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews