Hobo WordPress Teması

Açıklama

Hobo WordPress Teması, Şık Kişisel Seyahat ve Lyfestyle Blog WordPress Tema 1.0.2
Hobo, modern, çekici ve duyarlı bir dijital göçebe yaşam tarzı blog WordPress temasıdır. Bir gezgin, yazar veya bir blog yazarı iseniz ve seyahat makaleleri, hikayeler, yaşam tarzı haberleri yazıyorsanız, bir seyahat blogu veya eğlence blogunuz var – makale veya yaşam tarzı hikayenizi hobo ile paylaşın! Ayrıca viral bir blog, kişisel seyahat blogu için de çalışır. Entertainment blog projelerine, profesyonel dergiye, niş bloglara vb.

Hobo WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Macera WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Tatil WordPress Teması, Seyahat WordPress Teması, Göçebe WordPress Teması, Göçebe WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, Elementor

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-838

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews