Rare Radio WordPress Teması

Açıklama

Rare Radio WordPress Teması, Şık çevrimiçi radyo wordpress teması 1.0
Nadir radyo, fonksiyonel modern tasarıma sahip inanılmaz renkli bir parlak wordpress temasıdır. Çağdaş çevrimiçi radyo, radyo istasyonu şirketi, müzik grubu, şık DJ, çekici şarkıcı, sanatçı bürosu, kültürel etkinlikler ajansı ve eğlence iş firması web siteleri için uygundur.
Tema, DJ’in derlemeleri, radyo hitleri, diskografi hizmetleri, radyo sakinleri çözümleri ve yaklaşan müzik etkinlikleri hakkında gerekli tüm bilgileri vermenizi sağlayan 3 ana sayfa düzeni içerir. Nadir radyo ile, tutulan veya planlanan etkinliklerin fotoğraf ve video galerilerinizi sergileyebilirsiniz. Tema müzik yapımcıları, müzisyenler veya müzik endüstrisi veya blogundaki herhangi biri için de ilginç olabilir.

Rare Radio WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Sanatçı WordPress Teması, Ses WordPress Teması, Bant WordPress Teması, Diskografi WordPress Teması, Dj WordPress Teması, Eğlence WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-835

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews