Piqes WordPress Teması

Açıklama

Piqes WordPress Teması, Modern Web Stüdyosu ve Yaratıcı Ajans WordPress Teması
Piqes, çağdaş web tasarım stüdyosu ve yaratıcı ajansı, web tasarımcısı portföyü, pazarlama bürosu ve reklam firması, dijital ve grafik tasarım, web sitesi oluşturma için en uygun şık, duyarlı ve kullanımı kolay bir iş temasıdır. Ayrıca taze ve temiz ve mobil uygulama geliştirme, proje yönetimi, girişimci, markalaşma ve kimlik, UI/UX tasarımı, tek girişimci, freelancer, fotoğrafçı, yaratıcı blog, ürün tasarımı ve başlangıç ??şirketine uyuyor.
Web Stüdyosu ve Yaratıcı Ajansı WordPress Özellikleri
Piqes, Elementor Page Builder ile uyumlu hale getirilir.
Tema hem kurumsal hem de kişisel web sitesi için mükemmel bir uyumdur.
İşinize mükemmel bir şekilde uyacak çekici bir düzene sahiptir ve temayı yönetmek için çok fazla kısa kod ve widget var! İşletmeniz sorunsuz çalışacak şekilde, bir ev kaydırıcısı olarak Revolution Slider ile uyumluluk sunuyoruz; İçeriği harika ızgaralar olarak göstermenizi sağlayan temel ızgara galerileri.
Widget ve kısa kod ve esnek tema seçenekleri ve ayarlarının yanı sıra, önceden hazırlanmış sayfalar alıyorsunuz, böylece web siteniz için olanlar oluşturmak için fazla zaman harcamayacaksınız.

Piqes WordPress Teması; WPML WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Reklam WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Mimari WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Kurumsal WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPML, Elementor

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-834

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews