Tornados WordPress Teması

Açıklama

Tornados WordPress Teması, Tornados duyarlı, modern ve renkli bir spor takımı WordPress temasıdır. Basketbol, ??ragbi, sporcular, sporcu, futbol, ??futbol, ??eğitmenler, antrenörler, koşucular, sporcular ve tüm sağlıklı yaşam tarzı insanlar için tasarlanmıştır.
Tornados, SportsPress eklentisine dayanmaktadır ve aynı zamanda bir çevrimiçi mağaza, koşu dükkanı, ayakkabı mağazası, spor giyim, aksesuar ve ekipman spor perakendecisi için mükemmeldir. WooCommerce Store’u açabilir ve spor giyim, dişli, özel futbol ekipmanı oyuncu formaları ve tişörtler satabilirsiniz: amatör, profesyonel, çocuklar, yetişkinler, çaylak, çocuklar.

Tornados WordPress Teması; WPML WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Basketbol WordPress Teması, Kulüp WordPress Teması, Koç WordPress Teması, Futbol WordPress Teması, Lig WordPress Teması, Kibrit WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPML, Elementor

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-833

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews