Wanderic WordPress Teması

Açıklama

Wanderic WordPress Teması, Şık Kişisel Seyahat ve Lyfestyle Blog WordPress teması
Waneric, bir seyahat blogu, kişisel blog, seyahat dergisi, dergi veya her türlü çevrimiçi yayın için temiz, modern, minimalist ve şık bir WordPress temasıdır. İster bir blog yazarı, gezgin veya fotoğrafçı olun, Seyahat Blog WordPress temamız, izlenimlerinizi dünyayla paylaşmak için harika bir çıkış noktasıdır.
Tema, ızgara, duvar, klasik, liste vb. Dahil herhangi bir stil ve tat için çeşitli blog düzenleri içerir. Ayrıca, blogunuzda inceleme makaleleri yayınlamanıza olanak tanıyan benzersiz bir yayın inceleme özelliğini de entegre ettik. Ayrıca, seyahat blogumuz Elementor, WooCommerce, Instagram Feed, WP GDPR uyumluluğu, vb. İle harika çalışıyor. Tema son derece özelleştirilebilir, yazı tiplerini, renkleri vb. Değiştirebilirsiniz. Duyarlı ve mobil cihazlarda harika görünüyor. dostça tasarım.

Wanderic WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Macera WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Dergi WordPress Teması, Çevrimiçi WordPress Teması, Mağaza WordPress Teması, Kişisel WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, Elementor

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-831

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews