Alanzo WordPress Teması

Açıklama

Alanzo WordPress Teması, Alanzo, catering işi için zarif, modern ve duyarlı bir restoran WordPress temasıdır. Ayrıca, bir şefseniz kişisel sayfanız için mükemmel bir uyumdur ve hizmetlerinizi düğün, yıldönümü, doğum günü partisi ve kurumsal ziyafetler gibi özel etkinlikler sırasında sunmak istiyorsanız. Şablon aynı zamanda bir restoran, kafe ve aslında hemen hemen her yemek kuruluşu ve yemek servisi için ideal bir seçenektir.
WordPress teması için önemli özellikler
Alanzo çağdaş ve etkileşimli tasarımı ve bazı harika işlevleri birleştirir. Tema, sunduğunuz menüyü özel yazı formatı “bulaşıklarımız” ın entegrasyonu nedeniyle güzel bir şekilde (kategorizasyon, tarifler, beslenme bilgileri vb.) Sergilemenizi sağlar.
*Çevrimiçi Randevular Rezervasyon ve Yönetim
*İletişim formları
*İnanılmaz restoran menü yönetimi
*Harika hazır kısa kodlar ve sayfalar
Tema tamamen duyarlı ve tamamen retinaya hazır. Kullanıcılarınızın göz atmak için hangi cihazı kullandığı önemli değil, siteniz her zaman harika görünecek ve düzgün çalışacaktır.

Alanzo WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Yıl Dönümü WordPress Teması, Ziyafet WordPress Teması, Doğum Günü WordPress Teması, Kafe WordPress Teması, Yemek Servisi WordPress Teması, Şef WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-822

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews