Siemon & Salazar – Clean, Minimal WooCommerce Them WordPress Teması

Açıklama

Siemon & Salazar – Clean, Minimal WooCommerce Them WordPress Teması, Siemon & Salazar, e-ticaret web siteleri için uygundur. Size özelleştirmede en iyi seçimleri sunmak için ana sayfa, ürün sayfası için birden fazla düzen ekledik. Siemon & Salazar sadece bir WooCommerce teması değil, her türlü web sitesi için Siemon & Salazar’ı geliştirmek için bir planımız vardı: iş, yaratıcı, haber, kurumsal, …
Siemon & Salazar profesyonel bir WordPress temasıdır. Birçok özellik ve varyasyon ile birlikte gelir: Duyarlı Düzen, Mega Menü, Sayfa Oluşturucu, Awesome Slider Revolution, Ürün Hızlı Görünümü, Kurulum için Kolay Bir Tıklama, … ve çok daha fazlası.
Kullanımı kolay, harika ve güçlü. Bunlar Siemon ve Salazar hakkında konuştuğumuz kelimeler. Kodlama bilgisi olmadan web sitenizi bir çırpıda oluşturabilirsiniz. Şimdilik almaya hazır mısınız?

Siemon & Salazar – Clean, Minimal WooCommerce Them WordPress Teması; Foodauto WordPress Teması, Partsfashionbootstrap WordPress Teması, Renk WordPress Teması, Tasarım WordPress Teması, Moda WordPress Teması, Mobilya WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WordPress

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

Responsive

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-802

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews