Tennis Club WordPress Teması

Açıklama

Tennis Club WordPress Teması, Spyn, tüm spor aktiviteleri için tasarlanmıştır, harika Elementor sayfası oluşturucu içerir. Tüm tenis kulübü bilgileriyle farklı sayfalar ekleyebilir ve Courte rezervasyonlarını almak için özel spor bileşenleri ekleyebilirsiniz. Spyn Tenis WordPress teması, tenis, padel, sqash, ping pong ve diğer birçok spor gibi tüm sporlar için mükemmeldir.

Tennis Club WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Gravity Forms WordPress Teması, Events Calendar Pro WordPress Teması, Easy Digital Downloads WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, Tenis WordPress Teması, Spor WordPress Teması, Kulüp WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Kabak WordPress Teması, Padel WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor, WPML, Gravity Forms, Events Calendar Pro, Easy Digital Downloads, WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-763

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews