Islam House – Mosque and Religion WordPress Teması

Açıklama

Islam House – Mosque and Religion WordPress Teması, İslam House, İslam Merkezi, Cami ve kar amacı gütmeyen İslami organizasyon veya topluluk için mükemmel bir temadır.
Arap dilleri için RTL desteği sağlar ve özel bir RTL stil sayfası içerir.
Tema, bir İslam Merkezi veya Caminin ihtiyaçları olan tüm işlevselliğe sahiptir – vaazlar, bağışlar, e -ticaret, zaman çizelgesi ve etkinlikler.
Güçlü bağış eklentisi ile fon toplayabilir, bağış toplayabilir ve farklı bağış toplayabilirsiniz.
Dini projeleriniz için para toplamak için web sitenizden mal satmak için Woocommerce eklentisini kullanın.
En iyi vaazlarınızı özel bir vaaz eklentisi ile çevrimiçi olarak gönderin, vitrin ve ses ve video ekleme seçeneği ile özel bir vaaz post tipi kullanarak web sitenizde bulundurun.
Etkinlik takvimi eklentisiyle özel dini etkinliklerin reklamını yapın – tema, bunun için gerekli tüm stillere ve entegrasyona sahiptir.
Tamamen entegre ve tarz zaman çizelgesi ve etkinlik programı eklentisi, özel vaazları ve etkinlikleri listelemenizi ve planlamanızı sağlar.
Tek tıklama demo içe aktarma ile çok fazla zaman kazandırabilir ve sitenizi demomuza kolayca gösterebilir veya özel ve sezgisel sürükleme ve damla sayfası oluşturucu ile benzersiz ve karmaşık sayfa düzenleri oluşturabilirsiniz – kodlama gerekmez.
Çok dilli, GDPR’ye hazır, eklenti uyumlu ve profesyonel olarak desteklenen tema, web sitenizle çalıştığınız her gün harika bir deneyim olmasını sağlayacaktır!
İslam ve Müslüman Merkez Din Teması

Islam House – Mosque and Religion WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Events Calendar Pro WordPress Teması, Arapça WordPress Teması, Hayır Kurumu WordPress Teması, Kilise WordPress Teması, Bağış Yapmak WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Olaylar WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, Events Calendar Pro

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-751

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews