Sushico – SushiRestaurant WordPress Teması

Açıklama

Sushico – SushiRestaurant WordPress Teması, Sushico, Asya gıda dağıtım ve restoran endüstrisinde faaliyet gösteren herhangi bir işletme için uygun modern ve yaratıcı duyarlı bir WordPress temasıdır. Sushico ile restoranlar, suşi barlar, kafeler, bistrolar, kafeterya veya gıda dağıtım web siteleri için web siteleri oluşturabilirsiniz. Tema mutfak ve Çin yemekleri, Japon suşi, wok yemekleri, Kore ulusal mutfağı ve diğer Asya yemekleri için en iyi şekilde çalışır.
Sushico teması, demo içeriğiyle birlikte gelir-böylece sitenizi tek tıklamalı içe aktarma ile birkaç dakika içinde hazırlayabilir veya özel ve sezgisel sürükleme ve damla sayfası oluşturucu ile benzersiz ve karmaşık sayfa düzenleri oluşturabilirsiniz-kodlama gerekmez.
Tema WooCommerce eklentisi ile tamamen uyumludur, çevrimiçi satış ve gıda dağıtım hizmeti için kullanabilirsiniz. Ayrıca premium kaydırıcı eklentileri ile birlikte gelir: Slider Revolution ve katman kaydırıcısı dahil, bunları ücretsiz kullanabilirsiniz. Sushico, güçlü masa rezervasyon çözümü, çeşitli restoran stilleri için birden fazla ana sayfa ve restoran menünüzü sunmak için bir gıda menüsü kısay kodu içerir – suşi ve Asya restoran web sitenizin ihtiyaç duyacağı her şey vardır.
Sushico – Gerçek Asya Tadı olan bir tema

Sushico – SushiRestaurant WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Asya WordPress Teması, Asya WordPress Teması, Bistro WordPress Teması, Kafe WordPress Teması, Teslimat WordPress Teması, Menü WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-750

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews