The Pasquales – Music Band, DJ and Artist WP Theme WordPress Teması

Açıklama

The Pasquales – Music Band, DJ and Artist WP Theme WordPress Teması, Pasquales, modern bir müzik WordPress temasıdır ve bir müzik grubu, şarkıcı, DJ, sanatçı veya hatta bir müzik yapımcısı, ses kayıt stüdyosu veya bir gece kulübü için güçlü bir web sitesi oluşturmak için gerekli tüm işlevlere sahiptir.
Son derece esnek, sezgisel ve kullanımı kolaydır, premium özellikler ve eklentilerle doludur, bu da müzik endüstrisinde çalışan herkes için güçlü ve eksiksiz bir çözüm haline getirir.
Bu müzik teması tamamen özel ve benzersiz bir çevrimiçi müzik çalar ile birlikte gelir – hayranlarınızın müzik kayıtlarınızı doğrudan web sitenizde dinlemesine izin verebilirsiniz ve bu da konser kayıtlarını ve hatta tam albümleri göstermenin harika bir yoludur. Bu MP3 çalar mükemmel görsel görünüme ve gerekli tüm işlevlere sahiptir – tüm albümü döndürebilir veya rastgele sırayla çalmak için şarkıları karıştırabilirsiniz.
Ürün ve albümlerinizi en popüler e-ticaret eklentisi-WooCommerce ile satabilirsiniz, ayrıca müzik festivallerine, konserlere ve diğer müzik etkinliklerine çevrimiçi bilet satmak için de kullanılabilir.
Pasquales, etkinlikler ve eğlence web siteleri için de kullanılabilir. Yaklaşan etkinliklerinizi sergilemek için etkinlikler işlevselliği, tema için tamamen entegre ve stilli etkinlik takvimi eklentisi yardımıyla elde edilir (etkinlikler Calendar Pro Addon’un her zaman ayrı olarak satın alındığını lütfen unutmayın).
Pasquales, önceden hazırlanmış 5 farklı ana sayfa ile birlikte gelir, tasarım ve renklerde sınırsız yaratıcılığa, esnek düzenler ve portföy ve diğer unsurlar için süper güçlü işlevselliğe sahiptir-yaratıcı bir müzisyen web sitesi yapmak için ihtiyaç duyabileceğiniz her şey.
Profesyonel bir DJ, şarkıcı, sanatçı, müzisyen veya hatta bir web yöneticisiyseniz, bu premium tema sizin içindir.
Şimdiye kadarki en güçlü müzik teması!

The Pasquales – Music Band, DJ and Artist WP Theme WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Events Calendar Pro WordPress Teması, Sanatçı WordPress Teması, Konser WordPress Teması, Dj WordPress Teması, Olaylar WordPress Teması, Mp3 WordPress Teması, Oyuncu WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, Events Calendar Pro

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-749

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews