Martify – WooCommerce Marketplace WordPress Teması

Açıklama

Martify – WooCommerce Marketplace WordPress Teması, Martify, modern tasarıma sahip ve bir çevrimiçi mağaza oluşturmak ve satış yapmaya başlamak için güçlü eklentilerle birlikte zengin bir premium çok satıcı ve pazar WooCommerce WordPress temasıdır.
Amazon, Flipkart, Snapdeal, Walmart, Alibaba, Aliexpress, vb. Gibi en popüler e -ticaret web sitelerinde bulunan gelişmiş özelliklerin çoğuyla inşa edilmiştir ve bir araya gelir. ve tüm ziyaretçiler için can sıkıcı. Ayrıca, modern tasarım artı göz alıcı görsel efektler ilk görüşte ziyaretçileri etkiliyor. Yani bir Amazon bağlı kuruluşuysanız veya niş pazarınız veya bir mağaza sahibiniz için çok satıcı bir pazar istiyorsanız, bu tema sizin içindir.
Temel Özellikler Tema Seçenekleri: Yeni tema seçeneklerimiz sayesinde, her zaman istediğiniz sınırsız olasılıkların tadını çıkarın, kendi yaratıcılığınızı ifade etmekte özgürsünüz.
Mobil optimize edilmiş tasarım hızlı ve kullanımı kolay ürün satmak için en önemli şeyi mobil cihazlarda. DOMA tamamen duyarlı ve yerel bir uygulamaya çok yakın.
Premium uzantı dahil: Bu satın alma ile inanılmaz değer: CleverLayeredNavigation, Cleverswatches, CleveraddonforElementor.
WooCommerce Uyumluluğu: Bu tema, ajans veya serbest çalışan olarak mağazanız veya müşterileriniz için mükemmel bir temadır.
Güçlü Sayfa Oluşturucu: Dünyanın En İyi Görsel Sayfa Oluşturucu: Elementor ile Pixel Mükemmel Tasarım.
Yerleşik Mega Menü: 3. uzantı satın almanız ve ekstra bütçe harcamanıza gerek yoktur. Yerleşik mega menü özelliğimiz size sonsuz menü olanakları sunar. Birçok ayar ve benzersiz özellik zamanınızı koruyacaktır.
Sınırsız Seçenekler: Hızlı Kurulum, Canlı Özelleştirici Seçenekler Paneli ile her şeyi özelleştirin. Tonlarca kez tasarruf edin ve kodlama gerekmez
Gerçekten tek bir tıklama demo ithalatçısı tam otomatik bir tıklama demo içerik ithalatörü, bir dakika içinde sunucunuzda demo web sitemizi yeniden oluşturacaktır.
Sınırsız başlık olanakları: Hayal edebileceğiniz herhangi bir üstbilgi oluşturmanıza veya özelleştirmenize olanak tanıyan güçlü bir başlık oluşturucu.
Sınırsız Tasarım: Altbilgi altbilginizi görsel bir sürükleme ve damla altbilgisi oluşturucu aracılığıyla istediğiniz gibi özelleştirin.
Sınırsız Kategori Düzenleri: Ürünlerinizi listelemek için sınırsız farklı olasılıklar.
Tamamen AJAX Ürün Filtresi: Yerleşik AJAX ürün filtresi işlevselliğimiz, müşterilerinize hem masaüstü hem de mobil cihazlarda sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunar.
Sınırsız Ürün Sayfası Düzenleri Web siteniz için dönüşüm oranı ürün sayfası görünümüne bağlı olacaktır. Biz sadece deneyimimize göre kontrol edilen güvenilir varyantlar sunuyoruz. Seçim senin yanında.
Ürün Varyasyon Renk Seyimi: Cleverswatches – WooCommerce Renk veya Görüntü Varyasyon Swatches Dahil: Normal değişken özniteliği açılır açılır Seç’i güzel görünümlü renk veya görüntü seçin. Cleverswatches, her varyasyon için birden fazla galeri görüntüsü eklemenize olanak tanır ve ziyaretçi varyasyonu seçtiğinde bu galeri görüntüleri ana ürün galerisi görüntüleri yerine galeri görüntüleri olarak gösterilecektir.
Ücretsiz gönderim eşiklerini hesaplayın: e -ticaret deneyimimizde, “ücretsiz gönderim” eşiğine yakın olan müşteriler, ücretsiz gönderim için hak kazanmak için arabaya daha fazla ürün eklemeye çalışacaklardır. İnsanların% 93’ü bir tür “ücretsiz gönderim” teklifi sunan bir işletmenin, bu perakendeciden daha fazla ürün satın almaya teşvik edeceğini belirtti. Saf psikoloji.
Katalog Modu: Sitenizin e -ticaret işlevselliğini yalnızca kataloglama amaçlarını kullanmak için kapatın. Çevrimiçi satmaya başlamaya hazır olduğunuzda tekrar açın.
Özel Hızlı Görünüm: Alışveriş yapanlar, satın almadan önce ürünün iyi bir görsel anlamını almayı sever. Tüm göz kürelerini sunduğunuz ürünlere sürerken güzel bir kullanıcı deneyimi sağlayın.
Ajax Canvas Sepeti: Müşterilerinizin, seçtikleri ürünleri bir bakışta görmelerine izin verin, site boyunca ileri geri gezmeye zorlanmadan ürün ekleme veya kaldırma olasılığı.
Anında Arama Otomatik Tamamlama: Ziyaretçileriniz, arama kutusuna yazdıkları ilk karakterden en alakalı arama sonuçlarını ve kişiselleştirilmiş ürünü alır.
WooCommerce şimdi satın düğmesi satın düğmesi: Şimdi satın al, mümkün olduğunca çok sayıda satın alma adımını akıllıca tamamlayacaktır. “Şimdi Satın Al” düğmesine tıklayın, arabayı atlar ve kasaya atlar.
360 Derece Görünüm: Artık müşterilerinizi etkilemek ve insanların yaratımınızı 3D görünümdeki her iki taraftan gördüğünden emin olmak için ürününüzü 360 derece görünümle sergileyebilirsiniz.
Instagram Mağazası: Ürünlerinizi Instagram feed’iniz üzerinden satın. Instagram Feed sekmenize tıklayarak daha fazla Shoppable bağlantısı ekleyin.
Gelişmiş Uyarlanabilir Görüntüler: Web sayfası resimlerinizi ziyaretçinizin ekran boyutuna uygun şekilde otomatik olarak yeniden ölçeklendiren uyarlanabilir görüntü gücünü kullanarak daha hızlı yükleme ve daha az bant genişliği elde edin.
Yüksek Performans: Bu tema, performansa ve kullanıcı deneyimine müthiş bir dikkatle tasarlanmıştır. Bu tema inanılmaz derecede hızlı ve güçlü. Web siteniz dünyadaki tüm web sitelerinin% 96’sından daha hızlı olacak!
Profesyonel Bloglama: Düşüncelerinizi blog formatları aracılığıyla ifade etmenin birçok yolu. Blog düzenlerini kullanarak gönderiyi farklı şekillerde gösterin.
Çeviri Hazır: Tema, çeviri için hazır gerekli .po & .mo dosyalarını içerir. Çok dilli destek için WPML & QTranslate için fiş desteği Codestyling konum eklentisini kullanarak kolayca tercüme edin.
RTL desteklendi.
SEO Optimize Edilmiş: Tema, arama motoru sıralamasında parlak bir sonuç elde etmek için mükemmeldir. Yerleşik performans seçenekleri, web sitenizin hızlı yüklenmesini ve sorunsuz çalışmasını sağlayacaktır. Temiz ve optimize edilmiş kod ile birlikte gelir. SEO eklentilerinin çoğuyla uyumludur (özellikle SEO Yoast eklentisiyle)
Harika dokümantasyon: İster yeni isterse eski bir kullanıcı olun, gezinmesi kolay belgelerimiz deneyiminizi keyifli hale getirecektir.
Güvenilir Destek: Müşterilerimizi çok önemsiyoruz. Tema% 100 ücretsiz premium destek içerir. Bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçin, sorunuzu kısa süre içinde cevaplayacağız ve sorununuzu çözeceğiz. Sizden haber almaktan mutluluk duyuyoruz.
Canlı önizlememizde kullanılan fotoğraflar demo içeriğinin bir parçası değildir. Tüm fotoğraflar unplash.com’dan indirilebilir veya shutterstock.com’dan satın alınabilir

Martify – WooCommerce Marketplace WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Dijital WordPress Teması, Dokan WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, Elektronik WordPress Teması, Moda WordPress Teması, Mobilya WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, Elementor, Elementor Pro, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS, SASS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-741

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews