Romea – Personal Portfolio WordPress Teması

Açıklama

Romea – Personal Portfolio WordPress Teması, Romea, kişisel portföy web sitesi, herhangi bir başlangıç ??işi, şirketler, ajanslar ve işlerini sergilemek için profesyonel bir yola ihtiyaç duyan serbest çalışanlar için mükemmel yaratıcı, minimal ve temiz bir portföy temasıdır. Tema, farklı renk kombinasyonunda oluşturulan iki göz alıcı demo ile birlikte gelir.
Her bölüm uyumludur ve WordPress için en güçlü sayfa oluşturuculardan biri olan Elementor ile hazırlanmıştır. Bölümleri temadan ekleyebilir veya kaldırabilir veya bazı bölümü bir sayfadan ayrılmış – tek başına bir sayfaya taşıyabilirsiniz. Sınır yok – sınırsız bölümlere sahip olabilirsiniz ve aynı zamanda sınırsız tek başına sayfalarınız olabilir
Özellikler, pürüzsüz paralaks taşıma öğeleri, animasyonlu kaydırıcılar, genişletilebilir menü ve çok daha fazlasını içerir. Yapmanız gereken tek şey yaratıcılığınızı serbest bırakmaktır ve sadece birkaç tıklamayla, temayı ihtiyaçlarınıza uygun olarak özelleştirmek için tüm metinleri, görüntüleri ve renkleri değiştirebilirsiniz.
Tek Sayfa Düzeni
Paralaks öğeleri (resimler ve metin)
Çocuk teması dahil
Göz alıcı tasarım
Pürüzsüz kaydırma
Portföy post tipi
Ajax kullanarak içerik yükleme
Herhangi bir ekran boyutuna uyacak şekilde duyarlı düzen
XML Demo İçerik Dosyası
Kolay çeviriler. Pot – Loco Çeviri Uyumlu
Çok Dilli Destek (Çok Dilli) – WPML ve Polylang
Özelleştirmesi kolay
Tüm büyük tarayıcılar için tamamen uyumlu
İyi belgelenmiş

Romea – Personal Portfolio WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Ajax WordPress Teması, Özgeçmiş WordPress Teması, Element WordPress Teması, Kadınsı WordPress Teması, Bir Sayfa WordPress Teması, Paralaks WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

JS, CSS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-717

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews