Bourz – Life & Entertainment Magazine Blog Theme WordPress Teması

Açıklama

Bourz – Life & Entertainment Magazine Blog Theme WordPress Teması, Bourz, yaşam, eğlence ve moda için çok tarz bir blog temasıdır. Bu, sitenizdeki hemen hemen her tasarım materyali için farklı görünümler veya seçenekler arasından seçim yapma fırsatınız olduğu anlamına gelir.
Eğlence sektörü için tasarlanan bir atmosfere sahipken oldukça esnek ve kullanıcı dostu bir temadır. Kendi benzersiz stilinizi oluşturmak için ilham almak için yüksek kaliteli demo sitemizi kullanabilirsiniz. Tabii ki, alternatif bir görünüme sahip neredeyse tüm tasarım öğelerinden yararlanacaksınız.
Zarif bir manzarayı yakalamak için, en şık kenar çubuklarından birini tasarladık ve mor ve tütün sarı ile bir renk şeması kullandık. Tüm detaylar bu temada muhteşem. Böylece, arama alanı, önceki/sonraki kutular ve widget öğeleri gibi malzemeler arasındaki estetik ve uyumu kolayca fark edeceksiniz.
İşinizi kolaylaştırmak için tema özelleştirici üzerinde çok çalıştık. Ayrıca, temalı ayrıntılı bir dokümantasyon dosyası alacaksınız. Ve elbette, ihtiyacınız olduğunda size yardımcı olmaya hazır olacağız. Hadi, şimdi Bourz’un mutlu kullanıcılarına katılma zamanı!
Tema Özellikleri Mobile Dostu ve Duyarlı
Bourz kaydırıcısı
7 Blog Düzeni Seçenekleri
WooCommerce Desteği
Sınırsız başlık görünümleri
Afiş yönetimi
Ayrılmış kenar çubukları
Format Tabanlı Kenar Çubuğu
Sabit kenar çubuğu
Birleştirilebilir listeleme stilleri
8 Widgeted Alan
13 özel widget
Yazı tipi seçenekleri (tüm Google yazı tipleri dahil)
Tema özelleştirici aracılığıyla çeviri
İyi organize edilmiş yerel WordPress özelleştirici
Neredeyse her şeyi göster/gizle/değiştir
Sınırsız renkler
Yüksek performans
Kolay Kullanım
SEO optimize edilmiş
W3C doğrulandı

Bourz – Life & Entertainment Magazine Blog Theme WordPress Teması; Gutenberg WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Şık WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Renkli WordPress Teması, Dekorasyon WordPress Teması, Başyazı WordPress Teması, Zarif WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Gutenberg, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-713

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews