Indutri – Factory & Industrial WordPress Teması

Açıklama

Indutri – Factory & Industrial WordPress Teması, Indutri – Fabrika ve Endüstriyel WordPress teması, her türlü endüstri, teknik, mühendislik veya makine işletmeleri için özel olarak geliştirildi.
Indutri, bootstrap çerçevesi ile kodlanmış profesyonel bir duyarlı temadır. Tema, W3C Validator ile test edilen, duyarlı bir yaratıcı ana sayfa tasarım düzenleri ile geliyor…. Tasarım çok zarif ve modern ve 1170px ızgarayla özelleştirilmesi çok kolay. Umarım onlarla mutlu olursunuz.
Endüstriyel alanlar, mekanik, mühendislik, kimya endüstrisi, inşaat şirketi, çelik fabrikası, elektrikçi, sıhhi tesisat endüstrisi, fabrika, endüstriyel, inşaat, emtia işi, güç, demiryolu işi, uçak, gemi işletmesi, petrol ve gaz işi, petrol Web sitesi ve benzer web siteleri. Harika endüstrilerimizle kendi web sitenizi oluşturun! Lütfen aşağıdaki daha fazla bilgiyi kontrol edin;
Tema iyi optimize edilmiş, tam duyarlı, dönüşüm oranı optimizasyonu, yüksek çözünürlük ve özelleştirme kolaylığı. Tema ayrıca Elementor Page Builder (ÜCRETSİZ), Slider Revolution (18 $ ‘lık kaydetme) ve WooCommerce, MailChimp, Etkinlik Takvimi vb. Gibi birçok güçlü özellik ile oluşturulmuştur.
Ve tema en son web teknolojilerini uygular: Bootstrap 4, Sass, HTML5, CSS3, Font Awesome… Kendiniz görmek için demoları kontrol edin.
Özellikler 5 Ana Sayfa Stili
Tek Tıklama Demo İçe Aktar – Demomuzun bazı sayfalarını kullanmak istiyorsanız, Demo -Düşüncemizi almak için bir tıklamanız gerekir.
Elementor Page Builder ile birlikte gelir- WordPress’te daha önce hiç görülmemiş olan üst düzey sayfa tasarımları ve gelişmiş özellikler sunan bir sayfa oluşturucu olan WordPress için en harika görsel sayfa oluşturucu.
Amazing Revolution Slider eklentisi – Güçlü görsel düzenleyicimizle, modern tasarımlar oluşturabilirsiniz ve kodlama deneyimi olmadan.
Etkinlik Takvimi eklentisi – Bir etkinlik takvimi oluşturun ve kolaylıkla yönetin. Etkinlik takvimi eklentisi profesyonel düzeyde kalite sağlar ve güvenebileceğiniz bir ekip tarafından desteklenen özellikler.
Renk, Google Yazı Tipi’ni özelleştirin…
Google yazı tiplerini veya standart yazı tiplerini kullanın
Tamamen duyarlı tasarım,% 100 duyarlı tema
Çocuk Teması Uyumlu – Temel Çocuk Teması içerir
WooCommerce Mağazası Kurulumu ve Ürünleri
WPML Desteklendi
Portföy filtresi, portföy atlıkarıncası
Redux Framework tarafından güçlendirilen, size sınırsız renk ve Google Fonts seçeneklerini getirin
Tam belgeler
HTML5/CSS3/Bootstrap tarafından güçlendirilir
W3C validatörü ile test edildi
Ve dahası…

Indutri – Factory & Industrial WordPress Teması; WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Yapı WordPress Teması, Kurumsal WordPress Teması, Mühendislik WordPress Teması, Fabrika WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, SASS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-703

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews