Lione WordPress Teması

Açıklama

Lione WordPress Teması, Yaratıcılar için çekici kişisel portföy
Lione, değerlendirme, tasarım, öğrenci, moda, makyaj, vize, dijital, hibrid, büyüme, ilham, basılı, web portföyü, müşteri odaklı, basılı gibi her türlü çevrimiçi ve çevrimdışı portföy için yeni, modaya uygun ve güçlü bir WordPress temasıdır. Tabletler ve dizüstü bilgisayarlar için geleneksel, turizm ajansı.
Tema, CV, VCARD, özgeçmiş, kişisel blog ve dergiler için harika ve ayrıca metin yazarı, tasarımcı, geliştirici, fotoğrafçı, moda, kişisel profil ve yaşam tarzı blog yazarı ve sergilemek isteyen diğer profesyoneller iseniz ihtiyaçlarınıza uygun olacaktır. eserleri, kariyer ve kartvizitleri.
Kişisel Portföy Eklentileri
Lione, bugün en iyi sayfa oluşturucu olduğunu düşündüğümüz Elementor ile yapılır). Ayrıca, çevrimiçi mal satacaksanız Slider Revolution, WooCommerce ile çalışır. Her şeyden önce, web sitenizi bloglamaya adamak istiyorsanız, temayı modern blog stilleri ve galerileriyle tamamladık.

Lione WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Blog WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Kurumsal WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Moda WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-651

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews