Manggis – Creative Portfolio and Blog Theme WordPress Teması

Açıklama

Manggis – Creative Portfolio and Blog Theme WordPress Teması, MANGSS-Yaratıcı Portföy ve Blog Teması, en son fotoğraf ve videonuzu gösteren iki, üç, dört, beş, altı sütun ve tam genişlikli duvar düzeni veya paket ızgarasına sahip yeni bir modernist portföy tarzı, minimalist ve zarafet WordPress şablonudur. Bloglama teması için inanılmaz zaman çizelgesine sahip blog ve serbest çalışan, ajans, fotoğrafçı, videograf (YouTube veya Vimeo), kamera operatörü veya stüdyo için temiz modern yaratıcı ve zarif tasarımda sayfalarla iletişim kurun, her tür iş için uygun yaratıcı profesyoneller için mükemmel.
Tema Anahtarı Özellikleri: Tamamen Duyarlı Çok Amaçlı Düzen
Hızlı, hafif ve güçlü, mobil ve tablet dostu
İOS, Android, herhangi bir mobil ve tablet ile cihazlar için duvar portföyü
Seçenekler Ağaç Eklentisi ile Özelleştirmesi Kolay
Portföy 2, 3, 4 sütun ve tam genişlik
YouTube veya Vimeo videoları ile LightBox ile video portföyü
İletişim Formu 7 Eklentisi Hazır
Sonsuz Ajax Odaklı Portföy Kaydırma
Sınırsız portföy
WooCommerce Mağazası
Font Awesome Retina simgeleri
CSS3 İçerik Animasyonları
Bir sürü Google Yazı Tipleri
Tonlarca portföy seçeneği ile son derece özelleştirilebilir
Altbilgideki tüm widget alanları özelleştirilebilir
Temiz, modern, çok amaçlı tasarım her türlü web sitesi için kullanılabilir
Çapraz tarayıcı uyumluluğu
İyi PDF belgeleri
Tüm metin dizeleri çeviri hazırdır
WordPress 5.8 Hazır
PHP 5.3 veya daha yüksek
PHP 7 Destek
Harika demo içeriği
Ömür boyu ücretsiz tema güncellemeleri
Tüm Metinler Yerelleştirme ve Çeviri Hazır
Hızlı ve Kolay İletişim Formları – Mangogs, popüler iletişim formu 7 WordPress eklentisi ile uyumludur. Kolayca iletişim formları oluşturun. Sosyal Hizmetler Simgeleri, Google Haritalar, Instagram Eklentisi Hazır, Kişiler Form 7 ve en son portföy projelerle çalışır. Kısa kod yok ancak tonlarca portföy seçeneği. WooCommerce bölme. Kurulumu kolay ve Customze çok amaçlı tema.
Mangmen portföyü ve özelleştirme
Manggis Creative Portfolio, portföyünüzü, ajansınızı, fotoğrafçılığınızı veya blogunuzu ve çok daha fazlasını sergileyecek temadır. Kendi kategorileri ve özel ayarı ile istediğiniz kadar çok portföyünüz olabilir, görüntüler, başlıklar, renkler, yazı tipleri ile istediğiniz sayfaları kolaylaştırabilir. Logonuzu değiştirin ve renk (ana renk), favicon ve ızgara stili bağlantılarını değiştirin. Üç sütun stili – 3, 4 ve sonsuz yükleme, filtreleme ve çok sayıda yararlı özellik ile tam genişlik. Proje sunumlarınızı oluşturmak için birçok araç mevcuttur. Güzel web sitenizi oluşturmanın en kolay ve en hızlı yolu, tema klasöründe olduğu gibi ücretsiz demo içeriği.
Google Yazı Tipleri
Manggis WordPress teması tüm Google yazı tiplerini destekler, istediğiniz herhangi bir öğeyle kullanabilirsiniz – başlık metni, menü, logo, bağlantılar, gövde yazı tipi.
Yüzlerce Ücretsiz Google Font – Tema seçeneklerinde 600’den fazla Google yazı tipinden ihtiyaçlarınız için en iyi yazı tiplerini seçerek Web sitenizin görünümünü Mangos ile özelleştirin.
Çocuk Teması – Çocuk temasını yükleyerek temanızı özelleştirin.
Sosyal İkonlar – Mangics, her bir portföy öğesindeki veya blog yayınındaki sosyal paylaşım simgeleri aracılığıyla sosyal kitlenizle bağlantı kurmanıza yardımcı olur ve başlıktaki sosyal profilleriniz tema seçenekleriyle kolayca gösterilir.

Manggis – Creative Portfolio and Blog Theme WordPress Teması; Gutenberg WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Ajax WordPress Teması, Siyah WordPress Teması, Kurucu WordPress Teması, Freelancer WordPress Teması, Kahraman WordPress Teması, Düzen WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Gutenberg, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-646

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews