Khaki – Responsive Multi-Purpose WordPress Teması

Açıklama

Khaki – Responsive Multi-Purpose WordPress Teması, Haki, modern tasarım, yüksek performanslı, duyarlı ve işe gitmeye hazır çok amaçlı WordPress temasıdır. Görsel sayfa oluşturucu dahil.
Önceden yapılmış 9 demo ile web sitenize saniyeler içinde başlayın. Çalışmanızı sergilemek için bir portföy ekleyin, ürünlerinizi satmak için bir çevrimiçi mağaza kurun veya işletmenizi CTA bloklarıyla tanıtın. Çok sayıda önceden tanımlanmış öğe (kısa kodlar) herhangi bir web sitesi oluşturmanıza izin verir.
Özelleştirici seçenekleriyle oynayın ve özel renkler ve Google yazı tipleri ile web sitenizin benzersiz görünümünü oluşturun.
Dokuz benzersiz demo
Sadece herhangi bir demo değil, bunlar, önceden hazırlanmış tasarımlarımızdan birine dayanan bir nakavt web sitesi oluşturmak için ihtiyacınız olan her öğeyle tam yüklü web sitesi tasarımlarıdır.
Geniş bir iş modeli yelpazesini kapsayan, ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan eminiz.
Gerçek kaydırma mobil menüler
Masaüstünden mobil cihazlara çok iyi tercüme etmeyen standart deneyimden hayal kırıklığına uğruyor musunuz? Dizüstü bilgisayarınızda dokunmatik ekranı olmayan her biri kaydırıldı mı? Biz de.
Bu yüzden Haki’yi ‘gerçek kaydırma’ menüleri dediğimiz şeyle tasarladık. Tıpkı sihir gibi bir dizi cihazda tanıdık bir kaydırma soluyla beklediğiniz gibi performans gösterirler.
500’den fazla tema seçeneği
Herhangi bir kodlama bilgisi olmadan WordPress arka ucunun aşinalıklarından yüzlerce farklı seçeneği değiştirin ve basit ve hızlı bir şekilde çarpıcı bir yeni görünüm web sitesi oluşturun.
Sınırsız Düzenler
Tüm bu tema seçeneklerini benzersiz demolarımızla birleştirin Khaki’nin katil özelliklerinin geri kalanı ile birleştirin ve daha önce hiç görmediğiniz gibi düzenler için neredeyse sonsuz olasılıklarınız var. Klasikten malzeme tasarımına ve aradaki her şey, haki ile stil olduğunuzu bulmak zorundasınız.
Renk değiştirici
Renk ve marka, yeni web sitenizin önemli bileşenleridir, bu nedenle renk seçicimizin sadeliği ile herhangi bir renk kombinasyonunu güncellemeyi kolaylaştırdık.
1 tıklayın Demo İçe Aktar
Müşterilerimiz için daha da basit hale getirmek için, yeni web sitenizi basit bir 1 tıklamayla ithalatla demolarımızdan herhangi biri gibi kullanabilir ve çalıştırabilirsiniz. Bu ne kadar iyi?
Bonus Premium Eklentiler
Web derlemenizi Haki ile yeni seviyelere taşımak, #1 Drag & Drop sayfası oluşturucu, WPBakery Page Builder + Slider Revolution’ın satın alma fiyatına dahil olduğu lisansınız ile.
WordPress, WPBakery Page Builder için 1 numaralı en çok satış eklentisinin sürükle ve damla sadeliğiyle istediğiniz hemen hemen her web öğesini oluşturun.
Slider Revolution – Dedikleri gibi, bu sadece bir kaydırıcı eklentisi değil, fikir sunmanın yeni bir yolu.
İster bir kaydırıcı, atlıkarınca, kahraman sahnesi veya tam sayfa olsun, yaratıcı bir şekilde güzel içerik oluşturun, bu güç merkezi sürükleme ve damla düzenleyicisi ile Slider Revolution sizi kapsar.
Mega menü
Ek eklentilere veya eklentilere ihtiyaç duymadan, Haki’deki entegre çözümle güzel menüler oluşturun. Hatta biraz huzzah için arka plan görüntüleri ekleyin!
Tuval Menüsü Kapalı
Uç, uç, uç! İstediğiniz yere menünüzü koyun, isterseniz hizalama ayarlayın ve arka plan resimleri ekleyin.
Yüksek performans
Sarsıntılı animasyonları ve laggy scroll hareketlerini unutun, Haki en son teknolojilere uyacak şekilde kodlanmış ve bugün mevcut olan en yüksek kare hızlarında performans sergiliyor. Müşterileriniz sizi bunun için sevecek.
“Beğen” sisteminde yerleşik
Kullanıcıların en sevdikleri içerik için oy kullanmalarını sağlayan yerleşik ‘Beğen’ sistemimizle kullanıcılarınız için bu yapışkan deneyim oluşturun.
Blog ve portföy için sonsuz kaydırma
Pagination hayranı çok değil (sonraki, sonraki gönderi vb. Okuyun)?
Biz de! Bu da bizi ‘sonsuz kaydırma’ getiriyor. Sayfa kullanmadan ekstra içeriği akıllıca ortaya çıkarabilme yeteneği
WooCommerce uyumluluğu
WordPress ile e -ticaret web siteleri oluşturmak için WooCommerce’in 1 numara olduğunu söylemeye gerek yok. Haki,% 110 uyumlu olacak şekilde tasarlanmış, geliştirilmiş ve test edilmiştir ve ek gelişmiş WooCommerce işlevselliği özellikleri ile navigasyon, ürün hızlı görünümü, incelemeler ve genel bakış bloklarında alışveriş sepeti dahil olmak üzere, hiçbir zaman önde gelen bir web sitesine sahip olacaksınız .
Bbpress uyumlu
Son derece başarılı BBPress sisteminin güvencesi ile tamamen işleyen bir sosyal medya ağı veya topluluk oluşturun. Haki ile ek testlere gerek yok, sizin için tüm zor işleri çıkardık. Tamamen çalışan bir sistem için eklentiyi yükleyin ve etkinleştirin.
İletişim formları ve e -posta pazarlaması
Endüstri Standardı İletişim Form 7 eklentisi, akla gelebilecek her türlü temas formunu oluşturmak için tam kontrol ve esneklik sağlayan Haki’ye dahil edilmiştir.
İçerik pazarlama çabalarınızı bir sonraki seviyeye taşıyın, e -posta listenizi endüstrinin en iyi uygulama e -posta pazarlama çözümü olan MailChimp’in entegrasyonu ile kolaylıkla oluşturun. Eklentiyi etkinleştirin, bilgilerinizi girin ve abonelik formlarını ve diğer seçenekleri istediğiniz yere yerleştirin.
Tipografi Kontrolü
İçerik, menüler, düğmeler ve başlıklar için web sitesi portföyünüzde bulunan Haki’ye entegre edilmiş tam Google Font Kitaplığı ile yazı tipleriniz üzerinde toplam kontrolü alın.
Altbilgi sütun sistemi
Hiçbir şey gözü şık bir altbilgiden daha fazla memnun etmez. En iyi ayağınızı ayarladığınız genişliğe kadar 4 sütunla öne koyun.
Sosyal Paylaşım Entegrasyonu
Tam özellikli sosyal paylaşım düğmeleri, hangi düğmeleri istediğiniz düğmeleri göstermenize, göstermenize veya gizlemenize olanak tanıyan harika sosyal medya entegrasyonunu sağlayan Haki ile entegre gelir.
Özel Gönderiler Desteği
Portföy etkinlikleri ve çalma listeleri ve standart teklifler ile yayınlar için serin düzenler elde etmek için özel yayın türlerini etkinleştirin.
Otomatik Tema Güncellemeleri
Sonsuza dek süren ve bir sysadmin’in ftp flah ve falan tarafından falan giriş yapmasını gerektiren güncellemelerin güçlüklerini unutun… henüz uykuda?
İyi, unutun, bir çocuk teması kullanmamız ve özel CSS, HTML veya ayarlarınızı değiştirmeden temanızı güncellemek için basit bir tek düğme tıklamamızla ilgili güncellemelerimiz var.
Not: Önizlemede görülebilen resimler indirme paketine dahil edilmeyecektir. Bunlar yalnızca önizleme amaçlıdır.

Khaki – Responsive Multi-Purpose WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, bbPress WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Blog WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Kurumsal WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Bootstrap, bbPress, WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, SASS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-626

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews