Agensy – Digital Lab & Creative Solutions Theme WordPress Teması

Açıklama

Agensy – Digital Lab & Creative Solutions Theme WordPress Teması, AGENSY WordPress teması, tüm yaratıcı alanlar için uygun sağlam bir tasarıma tamamen yanıt veren, dijital ajanslar için animasyonlu portföy tabanlı düzen kaydırır. Temiz, semantik HTML ve iyi yapılandırılmış bir atmosfer sunan bir bootstrap çerçevesi üzerine inşa edilmiştir. Ayrıca, AGENSY, portföylerini sergilemek isteyen reklamacılar için güçlü bir tam ekran navigasyon düzeni ve kullanıcı dostu duyarlı bir arayüze sahiptir. AGENSY, ajans veya portföy web sitesi oluşturmanın en iyi yoludur. WP Bakery’ye dayanarak Drag & Drop ile özelleştirmek kolaydır.
İşlevsellik, kilometre sayacı sayacı, paralaks arka planı ve Fancybox litebox gibi özelliklerle toplanır. Ajansın masaya getirdiği mevcut demo içeriği ile, serbest hizmetleriniz için en dopest çevrimiçi portföyünü bir araya getiren küçük bir esinti olacaktır. Yaratıcı dokunuşunuzu zaten etkileyici bir yapıya uygulayın ve projenizi kolayca yeni zirvelere taşıyabilirsiniz.

Agensy – Digital Lab & Creative Solutions Theme WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, Agansallık WordPress Teması, Animasyon WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Dijital WordPress Teması, Freelancer WordPress Teması, Kahraman WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, SASS, JS, CSS

Kontrol

Sürüm 4.6'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-620

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews