Chardonnay WordPress Teması

Açıklama

Chardonnay WordPress Teması, Çekici şaraphane ve wine wordpress teması
Chardonnay taze, modaya uygun ve güçlü bir şaraphane WordPress temasıdır. Bağ projeleri, çevrimiçi şarap dükkanı, şarap restoranı, üzüm çiftliği, plantasyon, Sommelier Association, şarap Steward ve Food & Wine blogları için hazırlanmıştır.
Tema, tarım ve gastro-turizm, vintage şarap, koleksiyon şarap, şarap kulübü, şarap mahzeni, şarap makinesi, partiler/festivaller/tadım için harika. Şarap, premium peynir ve eko ürünleri üretirseniz de mükemmeldir. Ayrıca, şarap mağazanız aracılığıyla şarap, alkol satacaksanız veya çevrimiçi bir likör mağazası yapacaksanız, Revolution Slider, WooCommerce ile çalışır. Her şeyden önce, web sitenizi şarap bloglamasına adamak istiyorsanız, temayı modern blog stilleri ve galerileri ile tamamladık.

Chardonnay WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Kafe WordPress Teması, Çiftlik WordPress Teması, Çiftçilik WordPress Teması, Yiyecek WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-616

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews