Gracioza WordPress Teması

Açıklama

Gracioza WordPress Teması, Gracioza güzel, modern ve duyarlı bir sağlıklı blog WordPress temasıdır. Her türlü sporcu ve tüm sağlıklı yaşam tarzı insanlar için tasarlanmıştır. Ayrıca blog, dergi, maraton koşucusu, sağlıklı yaşam tarzı koçu, fitness koçu, koşu eğitmeni veya sporcu sağlık mağazasına da uyacak.
Gracioza beslenme uzmanı, sağlıklı yiyecek ve yaşam tarzı blog yazarı için tasarlanmıştır. Ayrıca sağlıklı yemek ve tarifler web sitesine, spor ve beslenme dergisi, spor salonu eğitmenleri, kişisel fitness eğitmeni ve yaşam tarzı koçuna uyuyor.
Ayrıca, diyetolog, diyet programı, gastroenterolog, seyahat blogu ve bebek blogu için harika.
*Sağlıklı Blog WordPress Tema Özellikleri
*Harika boy/kilo hesap makinesi
Hazır hizmetler, ürünler, galeri
Gelişmiş İletişim Formları
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
Instagram Feed
_Healthy Blog ve Kilo Kaybı WordPress teması_
Gracioza, WPBakery sayfa oluşturucu ile yapılır.
Graciosa, web sitenizi oluştururken rahat hissedebilmek için önceden inşa edilmiş bir dizi sayfa yüklenir-tema, WPBakery sayfası oluşturucu kullanılarak ayarlanabilen üç kolay yönetilebilir ana sayfa düzenine sahiptir. Essential Grid nedeniyle entegre olan çekici galeriler, portföyünüzü sergilemenizi sağlar. WooCommerce hazır olan tema, çevrimiçi satmak için bir mağaza oluşturmak için harika bir çözümdür. Çok zaman kaydetmek istiyorsanız – tek bir tıklama demo kurulum seçeneğini kullanarak tüm demoyu (tüm seçenekler dahil) içe aktarın!

Gracioza WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Fitness WordPress Teması, Sağlıklı WordPress Teması, Yaşamak WordPress Teması, Yaşam Tarzı WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-613

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews