Hanani WordPress Teması

Açıklama

Hanani WordPress Teması, Hanani, bir sinagog web sitesi, bir Yahudi topluluğu web sitesi, Yahudi kültürel etkinliklerinin bir web sitesi, öğretim oturumları ve sınıfları ve aslında Yahudi geleneksel meselelerle ilgili herhangi bir web sitesi sunmak için inşa edildi.
Sinagog web sitesi için önemli özellikler
Sınıflar ve Etkinlikler
Önceden yapılmış sayfalar: topluluk, üyelik, din adamları vb.
Güçlü Verme – Bağış Eklentisi
_Plugins için Sinagog WordPress Teması*_
Bu konudaki tüm potansiyel faaliyetlerinizi karşılamak için şablona mümkün olduğunca çok yararlı özellik eklemeye çalıştık. Gelecekleri görüntülemek için en popüler etkinlik takvimi ile uyumluluğa sahiptir. Kullanışlı sınıflar (LearnPress eklentisi) kullanıcıları bir atölye, sınıf veya tutmak istediğiniz kültürel etkinliğin zamanı, yeri ve ücretini bilgilendirecektir. Tema Elementor Page Builder, Slider Revolution, Essential Grid, WP için MailChimp, İletişim Formu 7, Themerex eklentileri ile uyumludur. Son olarak, Hanani’ye güçlü bağış ve bağış toplama işlevlerini (ver – bağış eklentisi kapsamında) tedarik ettik, bu yüzden şimdi tapınağınızın/kuruluşunuzun nedenler belirlemesi ve fon alması daha kolay hale geldi.

Hanani WordPress Teması; WPML WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Hayır Kurumu WordPress Teması, Kilise WordPress Teması, Toplum WordPress Teması, Bağışlar WordPress Teması, Tanrı WordPress Teması, Yahudi WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPML, Elementor

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-609

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews