Lettuce WordPress Teması

Açıklama

Lettuce WordPress Teması, Marul renkli, modern ve duyarlı bir organik gıda wordpress temasıdır. Çağdaş tarım iş şirketi, Sağlıklı Gıda Blogu, Gastro Turizm Ajansı veya Sağlıklı Gıda Mağazası gibi doğal gıda ile ilgili web siteleri için mükemmel bir şekilde uygundur. Ayrıca süt firması ve peynir çiftliği, şaraphane ve üzüm çiftliği, kurumsal eko ürünler mağazası, taze ekmek ve fırın mağazası için harika.
Organik Food WordPress Tema Eklentileri
Marul, WPBakery Page Builder, Essential Grid, WooCommerce, Revolution Slider ve daha fazlası ile uyumlu hale getirilir.
Tema, tamamen duyarlı ve retina hazır olduğu için herhangi bir platformda harika görünen ve sezgisel bir görsel arayüze ve bilgilendirici bir düzene sahiptir. Temayı tam mağaza tasarımı entegrasyonu ile WooCommerce eklentisi ile uyumlu hale getirdik, bu nedenle organik ürün deposu oluşturmak sorun olmamalı.

Lettuce WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Turizm WordPress Teması, Tarımsallık WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, Ürünler WordPress Teması, Çiftlik WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-604

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews