Farm Agrico – Agricultural Business WP Theme WordPress Teması

Açıklama

Farm Agrico – Agricultural Business WP Theme WordPress Teması, Çiftlik Agrico renkli bir tarım organik gıda wordpress temasıdır. Tarımsal iş, sağlıklı gıda blogu, gastro turizmi veya sağlıklı gıda dükkanı gibi doğal gıda ile ilgili web siteleri için mükemmel bir şekilde uygundur. Ayrıca Dairy & Cheese Farm, Winery ve Grape Farm, Eco Products Store, Taze Ekmek ve Fırın Mağazası için de harika.
*Tarımsal WordPress Tema Eklentileri
Farm Agrico, WPBakery Page Builder, WPML, Essential Grid, WooCommerce, Revolution Slider ve daha fazlası ile uyumlu hale getirilir.
Organik Gıda WordPress Tema Özellikleri
Tema, tamamen duyarlı ve retina hazır olduğu için herhangi bir platformda harika görünen sezgisel bir görsel arayüze ve bilgilendirici bir düzene sahiptir. Temayı tam mağaza tasarımı entegrasyonu ile WooCommerce eklentisi ile uyumlu hale getirdik, bu nedenle organik ürün deposu oluşturmak sorun olmamalı.

Farm Agrico – Agricultural Business WP Theme WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Turizm WordPress Teması, Tarımsallık WordPress Teması, Eko WordPress Teması, Çiftlik WordPress Teması, Çiftçilik WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-601

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews