Fish House – A Stylish Seafood Restaurant / Cafe WordPress Teması

Açıklama

Fish House – A Stylish Seafood Restaurant / Cafe WordPress Teması, Balık Evi – Duyarlı, Rafine ve Temiz WordPress teması. Çekici, modern ve işlevsel bir tasarıma sahiptir ve deniz ürünleri restoranı veya gıda ile ilgili herhangi bir iş, firma veya ajans için ideal bir çözüm olacaktır. Tema herhangi bir kafe dükkanı, Tavern, Wine Bar, Lounge Store veya Modern Mutfak Restoranı için uygun olabilir. Fish House, menü, etkinlikler, malzemeler, rezervasyon masası ve teslimat hizmeti hakkında bilgi sergilemeye odaklanmıştır.
Seafood Cafe, Bar, Restoran WordPress Tema Özellikleri
Tema, tamamen duyarlı ve retina hazır olduğu için herhangi bir platformda harika görünen sezgisel bir görsel arayüze ve bilgilendirici bir düzene sahiptir.
Harika restoran menü yönetimi
Gelişmiş rezervasyon formları
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
Önceden yapılmış modüller: konumlar, ürünler, takım, şef
Düzinelerce kullanışlı kısa kod ve galeri stili
Seafood Restaurant, Bar, Cafe WordPress Tema Eklentileri
Fish House, Seafood Restoran web sitenizi kurmanızı ve yönetmenizi kolaylaştırmak için WooCommerce, Revolution Slider, Essential Grid, Temel Grid, WPBakery Page Builder ve PO bestecisi ile uyumludur.

Fish House – A Stylish Seafood Restaurant / Cafe WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Kafe WordPress Teması, Yerel Mutfak WordPress Teması, Teslimat WordPress Teması, Balık WordPress Teması, Yiyecek WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-597

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews