Faith & Hope – A Modern Church & Religion WordPre WordPress Teması

Açıklama

Faith & Hope – A Modern Church & Religion WordPre WordPress Teması, Faith & Hope duyarlı bir otantik, temiz ve taze kar amacı gütmeyen kilise WordPress temasıdır. Çağdaş kiliseler, dua grubu, Hıristiyan, hayırseverlik, gönüllülük, inanan topluluğu, Tanrı Liderlik Akademisi ve kar amacı gütmeyen kuruluş ve ajans için yaratılmıştır.
Bu harika olacak: Baptist Kilisesi, Protestan Kilisesi, Hıristiyan Kilisesi, Gönüllü ve Finansman Web Sitesi, Papaz veya Vaiz, insanlara İsa aracılığıyla yardım etmek isteyen.
Faith & Hope Popüler Etkinlikler Takvimi – Yaklaşan Etkinlik Oluşturun ve Göster: Yaz Kampı, Pazar Okulu, Canlı Akış, İncil, İncil, Vaaz, İbadet, Bakanlıklar, Dua, Kitap Okuma Din Haberleri ve Blog.
Temel Modern Kilise WordPress Tema Özellikleri
Bulunan Vaazlar, Papaz, Takım Sayfaları ve Haberler
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
Güzel 4 Ana Sayfa ve Galeri
Hazır sayfalar: Hakkında, Hizmetler, Ürünler, Ne Yaparız, Topluluk
Din WordPress Tema Eklentileri
WPBakery sayfa oluşturucu ile uyumludur. WooCommerce Entegrasyonu – Web sitenizi bir Hıristiyan edebiyat mağazasına, hediyelik eşya dükkanına, kıyafetlere ve diğer ürünlere dönüştürebilir.
Temamızı, bağış toplama ve hayır kurumu için güçlü bir özellik olan Themerex bağış eklentisi ile entegre ettik!

Faith & Hope – A Modern Church & Religion WordPre WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Hayır Kurumu WordPress Teması, Hıristiyan WordPress Teması, Kilise WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Olaylar WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-594

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews