Mr. Murphy – Custom Dress Tailoring Clothing WP WordPress Teması

Açıklama

Mr. Murphy – Custom Dress Tailoring Clothing WP WordPress Teması, Mr. Murphy – Şık özel giyim Terzi WordPress teması. Özel olarak özel olarak uyarlama işi veya bireysel özel terzi için oluşturulan modern ve işlevsel bir tasarıma sahiptir. Tema, müşterileriniz için işçiliği, benzersiz tasarımını ve bireysel yaklaşımı sergilemek için en elverişli arayüze sahiptir.
Ayrıca giyim mağazası ve giyim tamirhanesine uyuyor. WooCommerce temasını özel kıyafetler ve el işi aksesuarlar için bir çevrimiçi mağaza oluşturmaya hazır hale getirdik.
Özel terzilik WordPress tema özellikleri
Bay Murphy teması, hizmetlerinizi en iyi şekilde temsil etmek için birçok özelleştirilebilir özelliğe sahiptir.
Güzel Ana Sayfa Düzenleri ve Menü Konumlandırma Seçenekleri
İletişim Formları
Önceden yapılmış sayfalar: portföy, referanslar, hizmetler, fiyatlandırma
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
Üstün Galeri ve Blog Düzeni
Giyim Terzi WordPress Tema Eklentileri
Bay Murphy teması, çok sayıda harika eklenti ile uyumludur: Revolution Slider, Essential Grid, WPBakery Page Builder, WooCommerce, zevkinize göre herhangi bir düzen oluşturmak için. Tema tamamen duyarlı ve% 100 retinaya hazır, bu nedenle özel giysi perakendecileri için en iyi seçim haline getiriyor.

Mr. Murphy – Custom Dress Tailoring Clothing WP WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Aksesuarlar WordPress Teması, İşçilik WordPress Teması, Gelenek WordPress Teması, Terzilik WordPress Teması, Moda WordPress Teması, Gdpr WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-592

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews