Pets Land – Domestic Animals Shop & Veterinary WP WordPress Teması

Açıklama

Pets Land – Domestic Animals Shop & Veterinary WP WordPress Teması, Evcil Hayvanlar Land – Mağaza ile güzel, şık ve güçlü evcil hayvan bakımı WordPress teması. Oldukça çok amaçlı: Basit bir hayvan blogu Veteriner Kliniği ile başlayabilirsiniz. Ve tema, tam olarak tasarlanmış çevrimiçi mağaza ile WooCommerce desteği sunduğundan, çevrimiçi bir evcil hayvan dükkanı veya bir hayvan ürünleri deposuna sahip olabilirsiniz. Evcil hayvan arazisi, bir hayvan barınağı veya evcil hayvan bakım hizmetleri veya konuyla ilgili herhangi bir iş açmak isteyenler için yararlı olacaktır. Devam edin ve sonsuz özelleştirme özellikleriyle bu esnek WordPress temasını kontrol edin!
Önemli evcil hayvan dükkanı WordPress tema özellikleri
Çevrimiçi Randevular Rezervasyon ve Yönetim
Gelişmiş İletişim Formları
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
Güzel Galeri ve Blog Gönderi Düzenleri
Kullanmaya Hazır Kısa kodlar ve modüller: Hizmetler, ekip, Hakkında, Ürünler

Pets Land – Domestic Animals Shop & Veterinary WP WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Hayvan WordPress Teması, Bakım WordPress Teması, Kedi WordPress Teması, Köpek WordPress Teması, Tımar WordPress Teması, Evcil Hayvan WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-591

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews