UniTravel – Travel Agency & Tourism Bureau WP WordPress Teması

Açıklama

UniTravel – Travel Agency & Tourism Bureau WP WordPress Teması, Unitravel çekici, duyarlı bir seyahat WordPress temasıdır. Modern seyahat acentesi, tur operatörü ve turizm bürosu için harika. Ayrıca otel, hostel, han, Villas Wellness Spa, Resort ve diğer misafirperverlik tesislerine uyar.
Tema seyahat blogları ve dergiler için de kullanılabilir. Duyarlı ve retina hazır bir tasarıma sahiptir, tüm öğeler ince görüntülenir ve herhangi bir cihazda erişilebilir rezervasyon formu.
Unitravel son derece iyi görünüyor, daha fazla ziyaretçi yakalamak için parlak renkler ve ilgi çekici içerik kullanıyor.
Tema, her bir konaklamanın, gelişmesi kolay ve kullanıcı dostu bir şekilde sunulduğu arama filtreleri içeren zarif bir kataloğa sahiptir.
Turizm ve Seyahat Ajansı WordPress Tema Özellikleri
Çevrimiçi Randevular Rezervasyon ve Yönetim
3 güzel ana sayfa mevcut
Üstün galeri ve blog gönderisi düzenleri
Çok sayıda önceden yapılmış kısa kod ve sayfa
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
Seyahat Ajansı ve Turizm Bürosu WordPress eklentileri
Devrimler kaydırıcısı, WPBakery Page Builder, Repaned Randevular, Essential Grid ve Instagram Yem Eklentileri ile uyumludur.

UniTravel – Travel Agency & Tourism Bureau WP WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Tatil WordPress Teması, Pansiyon WordPress Teması, Otel WordPress Teması, Han WordPress Teması, Yaşam Tarzı WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-587

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews