Jarvis – Night Club, Concert, Festival WordPress Teması

Açıklama

Jarvis – Night Club, Concert, Festival WordPress Teması, Jarvis, modern bir şenlikli tasarıma sahip güçlü, canlı bir gece kulübü, konser, DJ, festival WordPress temasıdır. Özellikle her türlü gece kulübü, konser veya festival için geliştirilmiştir. Ayrıca bir salon barına, herhangi bir etkinliğe veya parti web sitesine uyar. Jarvis, DJ veya müzisyen kariyerinizi sergilemek için kullanılabilir ve kulüp müzik hayranları için ilginç olabilir.
Konser ve Gece Kulübü ve Festival WordPress Tema Özellikleri
Çevrimiçi Tablo ve Bilet Rezervasyonu
Rezervasyon Takvimi
Gelişmiş Program ve Etkinlik Yönetimi
Takım, DJ, sakin yönetimi
Güzel Galeri ve Post Düzenleri
Gelişmiş İletişim Formları
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
Festival ve Gece Kulübü ve Konser WordPress Tema Eklentileri
Birçok güçlü özellik ile Jarvis, mevcut veya yaklaşan etkinlikler, sanatçılar, fotoğraflar, videolar ve DJ karışımları hakkında bilgi vermeyi kolayca tanıtmanıza yardımcı olacaktır.
Tema, birçok harika eklenti ile uyumludur: Revolution Slider, Essential Grid, İçerik Zaman Çizelgesi. Ayrıca, zevkinize göre herhangi bir düzen oluşturmak için takvim, PO besteci, wpbakery sayfa oluşturucu rezervasyonu. Tema tamamen duyarlı ve% 100 retinaya hazır.

Jarvis – Night Club, Concert, Festival WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Sanatçı WordPress Teması, Kulüp WordPress Teması, Konser WordPress Teması, Dj WordPress Teması, Eğlence WordPress Teması, Etkinlik WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-586

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews