Adrena – Airsoft Club & Paintball WordPress Teması

Açıklama

Adrena – Airsoft Club & Paintball WordPress Teması, Adrena şık, modern ve duyarlı bir Paintball Club WordPress temasıdır. Paintball Club, topluluk için tasarlanmıştır. Ayrıca Strikeball Company, oyun, firma, organizasyon için de çalışır. Tam WooCommerce uyumluluğu nedeniyle bir çevrimiçi mağaza / giyim ve ekipman mağazası yapabilirsiniz.
Adrena, Paintball, Strikall, Airsoft, Lazartag, Hardball ve diğer para-askeri oyunlar için harika. WooCommerce Online mağazası açabilir ve spor kıyafetleri, dişli, koşu ayakkabıları, aksesuarlar ve ekipmanlar, oyuncu formaları ve tişörtler gibi özel ekipmanlar satabilirsiniz: amatör veya profesyonel, çocuklar veya yetişkinler, çaylak veya gazi.
Ayrıca herhangi bir spor blogu, dergisi, maraton koşucusu, sağlıklı yaşam tarzı koçu, fitness koçu, koşu eğitmeni veya sporcu sağlık mağazasına uyacak.
Paintball Club WordPress Tema Eklentileri
Adrena, WPBakery sayfası Buidler ile uyumlu hale getirilir. Ayrıca WooCommerce, Slider Revolution, Instagram Besleme ve Essential Grid ile çalışır. Ayrıca, müşterilerinizle arıtmak için tema MailChimp & Contact Form 7 ile donatılmıştır.
Strikeball WordPress Tema Özellikleri
Önceden Yapılmış Sayfalar: Bölgeler, Fiyatlandırma, Mağaza, Hakkında, Kuponlar
Gelişmiş İletişim ve Rezervasyon Formları
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
Güzel Galeri ve Instagram Beslemesi

Adrena – Airsoft Club & Paintball WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Airsoft WordPress Teması, Kulüp WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Etkinlik WordPress Teması, Aşırı WordPress Teması, Spor WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-585

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews