Le Truffe WordPress Teması

Açıklama

Le Truffe WordPress Teması, Le Truffe, çağdaş çikolata şirketi, tatlı dükkan, çikolata butiği, fırın firması, el yapımı tatlı üreticisi, yiyecek veya içecek ajansı, catering şirketi veya diğer konularla ilgili işletmeler için tasarlanmış modern taze ve işlevsel bir WordPress temasıdır. Bu çekici ve temiz tema, teslimat hizmetleri bürosu veya bir kafe için de mükemmel bir çözümdür.
Çikolata WordPress Tema Özellikleri
Tema, ana kurumsal hizmetlerinizi, galerinizi ve haberlerinizi vb. Görüntülemek için çok sayıda keskin ve şık önceden tasarlanmış sayfalarla doludur. Tema tamamen retinaya hazırdır, bu da çevrimiçi işletme mağazanız için harika bir artı olacaktır. Le Truffe’yi Revolution Slider, WPBakery Page Builder, Essential Grid, WP için MailChimp vb. Gibi premium eklentilerle uyumlu hale getirdik.
Tema ayrıca Instagram feed eklentisi ile uyumluluk sunar, bu da web sitenize besleme olarak portföyünüzü kullanıcılara gösterebileceğiniz anlamına gelir. WooCommerce uyumluluğu, çikolata çevrimiçi mağazanızı kurmayı ve yönetmeyi çok kolay hale getirir.

Le Truffe WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Fırın WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Kafe WordPress Teması, Şeker WordPress Teması, Çubuk WordPress Teması, Yemek Servisi WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-579

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews