Bassein WordPress Teması

Açıklama

Bassein WordPress Teması, Bassein çekici, otantik ve güzel bir WordPress temasıdır. Yüzme havuzu inşaat şirketi, temizlik ajansı, kurumsal onarım organizasyonu, Winterize Bürosu, Sanitasyon ve Dezenfeksiyon, Havuz Sökme ve Yüzme Havuzu Bakım Hizmetleri için ideal bir web çözümüdür. Bir sıhhi tesisat firması web sitesi, peyzaj, rekreasyon, özel havuz ve kamu havuzu veya arka bahçe tasarım ajansı olabilir. Temel olarak, herhangi bir ev onarım ve bakım işine sığabilir.
İç mekan ve dış yüzme havuzu tadilat, spor, arka bahçe havuzu dekorasyonu, jakuzi modelleme, gölet taklit, havuz ve spa teknisyeni veya havuz kapakları uzmanı için harika olacak.
Yüzme havuzu ile ilgili WordPress eklentileri
Bassein, WPBakery Page Builder ile uyumlu hale getirilir.
Bassein, herhangi bir platformda harika görünen sezgisel bir görsel arayüze ve bilgilendirici bir düzene sahiptir. Essential Grid & Revolution kaydırıcısı nedeniyle entegre olan çekici galeriler, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi sergilemenizi sağlar.
Sağlanan hizmetlere tam bir genel bakışın yanı sıra, müşterileriniz web sitenizde evlerinin etrafında gerçekleştirilecek belirli bir iş türü için bir maliyet öğreneceklerini kullanarak bir alıntı formu bulacaktır.

Bassein WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Temizlik WordPress Teması, Şirket WordPress Teması, Alıntı WordPress Teması, Tamirci WordPress Teması, Ev WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-578

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews