Asia Garden WordPress Teması

Açıklama

Asia Garden WordPress Teması, Asia Garden temiz, taze ve duyarlı bir Asya yemek restoranı WordPress temasıdır. Modern ve etkileşimli tasarımı ve harika işlevselliği birleştirir. Restoran, kafe, bar için harika: Japon quesene, egzotik yemek şirketi, Çin menüsü, deniz ürünleri yemekleri firması, suşi bar, Kore mutfağı, rulo ve suşi evi veya hatta deniz yiyecekleri ile balık restoranı.
Asya yemek restoranı için WordPress seçenekleri
Tam WooCommerce uyumluluğu nedeniyle restoranınızın menüsünü ekleyebilir, hediye arabaları yapabilir, yiyecek dağıtımını ayarlayabilir ve çevrimiçi yiyecek satabilirsiniz. Asia Garden, WPBakery Page Builder ile uyumlu hale getirilir.
Asian Food Restaurant WordPress eklentileri
Tema, müşterilerinize tablo rezervasyon fırsatı vermek için rezervasyon yaptırılmış randevu eklentisi ile uyumludur. Asia Garden% 100 duyarlı ve retina hazırdır, böylece müşteriniz sitenizi herhangi bir cihazdan ziyaret edebilir. Ve restoranınızı bir arama motoruna sıralamanıza yardımcı olacak SEO optimize edildi.

Asia Garden WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Asya WordPress Teması, Yiyecek WordPress Teması, Çubuk WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Bira Fabrikası WordPress Teması, Kafe WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-574

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews