D&C WordPress Teması

Açıklama

D&C WordPress Teması, D&C – Modern, güzel ve çekici dermatoloji kliniği WordPress teması. Bir hastane, klinik, ambulans, hemşirelik bakımı, tıp kurumu, ekipman dükkanı, bakımevi, revir, iyileşen ev için mükemmeldir. Ayrıca, dermatoloji kliniği, kozmetoloji firması, cilt bakımı, saç şekillendirme işi, tırnak bakımı, plastik cerrahi, güzellik kliniği, saç stilini, kozmetik kliniği, lazer cerrahi şirketi, spa ajansı, Wellness Hastanesi gibi Sanatoryum Sağlık ve Güzellik Endüstrisi için harika. Masaj ve güzellik bakımı.
_Dermatology Clinic WordPress Özellikleri ** _
D&C, WPBakery Page Builder sayfası oluşturucu ile uyumlu hale getirilir. Kozmetolog, dermatolog, cerrah, fotodinamik tedavi, vücut şekillendirme, kriyoterapi, cilt cerrahisi, lazer tedavisi, tıbbi restorasyon ve gençleşmeye uyacak ve bir randevu planlayabilir.
Tema son derece çok yönlüdür ve WooCommerce ile güzellik mağazası, sağlık mağazası, ilaç ajansı.

D&C WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Güzellik WordPress Teması, Bakım WordPress Teması, Klinik WordPress Teması, Kozmetoloji WordPress Teması, Dermatoloji WordPress Teması, Saç WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-570

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews