Lorem Ipsum WordPress Teması

Açıklama

Lorem Ipsum WordPress Teması, Lorem Ipsum, modern çevrimiçi kütüphaneniz, en çok satan mağaza şirketiniz, literatür blogunuz, kitap severler portalınız, çevrimiçi kurslar ajansı ve çevrimiçi kitapçı bürolarınız için muhteşem bir çözüm olacak güzel ve renkli bir kitap mağazası WordPress temasıdır. Tema, ses ve elektronik kitaplar, müzik, film, video oyunları veya mikro kurslar gibi herhangi bir medya ürününü satan çevrimiçi web siteleri için idealdir. Hem fiziksel hem de indirilebilir öğeleri satmak için çekici Lorem IPSUM’u kolayca kullanabilirsiniz. Sayfalarını yayınevleri, çevrimiçi eğitim firması, e -kitap, edebiyat kulübü, yazarlar, edebi kulüpler veya kitap/film incelemelerine ve en çok satanlarınıza adayabilirsiniz.
Lorem IPSUM – Kitapçı ve Medya Mağazası WordPress Tema Özellikleri
LearnDash ve WPBakery Page Builder ile uyumludur.
Lorem IPSUM, derslerinizin çekici ve uydurulması kolay bir şekilde (entegre özel posta türü nedeniyle) kullanışlı listesi ile sınıfları ve tüm kursları oluşturmak ve yönetmek için kullanıcı dostu bir yönetici arayüzüne sahiptir. Bunun yanı sıra, tema e-öğrenme için en popüler öğrenme (LMS) eklentisi, satış için wooCommerce ve Swiper Slider, Revolution Slider ile uyumludur. Bu özellikler temayı uzaktan eğitim için mükemmel hale getirir Web sitesi: Ziyaretçiler kurslara kaydolabilir ve çevrimiçi testler yapabilir.

Lorem Ipsum WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Ses WordPress Teması, Mağaza WordPress Teması, Kitapçı WordPress Teması, Dijital WordPress Teması, E -Kitap WordPress Teması, Uzaktan Eğitim WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-569

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews