M.Williamson WordPress Teması

Açıklama

M.Williamson WordPress Teması, M.Williamson modern, taze ve temiz bir avukat WordPress temasıdır. Hukuk danışmanları ajansı, hukuk firmaları, avukatlar bürosu, avukatlar ve avukatlar şirketi için bir web sitesi kurmak istiyorsanız harika bir seçenektir. Ayrıca danışmanlar, avukatlar, savunucular ve diğer yasal hizmetler vb. İçin çalışır.
Avukatlar WordPress Tema Düzeni
Tema, tüm önemli hizmetlerinizi göstermek için çekici bir sağlam iş tasarımı ve mükemmel bir düzene sahiptir. İki tür menü (klasik ve pop-up) ve kullanışlı bir “Üstüne Kaydırma” düğmesine sahiptir.
Güçlü Seçenekler Paneli, Renk Yönetim Sistemi, Kapsamlı Bir Kısayol Kodları ve WPBakery Page Oluşturucu ile Uyumluluk Yaratıcılığınız için alan sağlar ve istediğiniz düzenleri yaratmaya yardımcı olur.
Ayrıca, WooCommerce ile tamamen uyumludur. Bu nedenle kitap ve malzeme satmak için bir çevrimiçi mağaza/mağaza oluşturabilirsiniz.

M.Williamson WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Savunucu WordPress Teması, Avukat WordPress Teması, Avukat WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-568

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews