Line Agency WordPress Teması

Açıklama

Line Agency WordPress Teması, Line Ajansı, özellikle iç tasarım, dış tasarım ve mimarlık firması için hazırlanmış temiz ve taze bir düzene sahip modern, şık ve duyarlı bir tasarım WordPress temasıdır. Ayrıca inşaat bürosu, inşaat şirketi bireysel tasarımcı ve mimar portföyü, ev yenileme, mobilya üretimi ve iç tasarıma giren blogcular içindir.
3 ana sayfa sürümü vardır. Çarpıcı tasarım, tamamen duyarlı düzen, eklentiler dahil ve müşteri destek ekibimizin yardımı sizi mutlu edecektir. Eğer bir mimar, mühendis, yeniden modelleme, mobilya tasarımı, 3D modelleme ile ilgilenirseniz sizin için çalışacaktır. Her şeyden önce, bir dış tasarım blogu yazar veya tasarım sergisine katılırsanız kesinlikle sizin içindir.
Hat ajansı WPBakery Page Builder ile uyumlu hale getirilir, kolayca yönetilebilir ve kolayca özelleştirilebilir, bu da onu işletmeniz için mükemmel bir seçenek haline getirir. Essential Grid, Repaned Randevu, Instagram Feed ve diğerleri gibi popüler eklentilerle uyumludur.

Line Agency WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Mimar WordPress Teması, Mimari WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Büro WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-566

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews